Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nordic Superfood, Collagen Premium+++ Natural Remedy Box, 30 breve - Kollagenpulver

625,00 kr.
Varenummer: 3803
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Kliniske studier
Kollagen - Hvor kommer det fra?
Indhold

Nordic Superfood, Collagen Premium+++ Natural Remedy Box er et multifunktionelt skønhedsprodukt, som også har sundheds fremmende egenskaber. I et brev får du både kollagenpulver, jod og vilde blåbær. Disse tre ingredienser til sammen giver fantastiske resultater. Læs mere om, hvad hvert enkelt ingrediens gør for dig og din krop længere nede. Styrk din hud, negle og hår, mens joden også styrker din skjoldbruskirtel. Denne æske er super smart, da den indeholder 30 breve, som gør din dosering nem hver dag og så er den nem at tage med på farten.

Jod

Jod bidrager til at opretholde en normal produktion af skjoldbruskirtelhormoner. Joden kommer fra alger og tang, som har et stort indhold af mineraler, vitamingrupper, sporstoffer, aminosyrer, essentielle fedtsyrer og er en naturlig kilde til jod. Joden er ansvarlig for at producere alle kroppens hormoner. Hormonerne styrer kroppens stofskifte og det meste jod findes i skjoldbruskirtlen. For at kroppen kan fungere normalt er sporstoffet job nødvendigt. Jod er også rigtig godt til, at vækste hår, negle og tænder.

Kollagen

Kollagenpulver, som er produceret af 100% marine mikrohydrolyseret norske vildfanget torsk. Ved dagligt, at bruge kollagenpulver får du dokumenteret effekt efter 8 uger på:

  • Rynker og linjer mindskes
  • Cellulite på kroppen mindskes
  • Øget elasticitet i hud og bindevæv
  • Kan bidrage til bedre led og ledbånd
  • Stærkere hår
  • Stærkere negle 
  • Forbedrer tarmsundheden

Kollagen er det vigtigste protein i kroppen, da det opretholder styrke og fleksibilitet i bindevævet, huden og er en stor del af både led og sener. Som ung består kroppen af 80% kollagen type I og ca. 15% af type III. Når vi når 25 års alderen begynder kroppens egen evne til, at lave kollagen at falde med 1,5% ca. om året. Ved at tage et dagligt tilskud af kollagenpulver stimuleres kroppens egen produktion af kollagen og derved kan vi bremse aldringsprocessen.

Vilde blåbær

Bærpulveret, som er i brevet stammer fra vilde nordiske blåbær. De indeholder et naturligt boost af fibre, antioxidanter, mineraler og vitaminer, som fx. C-vitamin, E-vitamin, kalium og jern. C-vitamin hjælper immunsystemets normale funktion og beskytter cellerne mod oxidativtstress. Kalium opretholder et normalt blodtryk og bidrager til en normal muskelfunktion og til nervesystemets normale funktion.


Du får en frisk smag af blåbær, solbær og aronia.

Denne kollagen har pr. daglig dosis 8 gram med et indhold af 5 gram kollagen og 175 µg jod og så er det smagt til med bærpulver fra vilde blåbær, solbær og aronia.

Hvert brev indeholder 8 gram i alt og æsken indeholder 30 breve.

Nordic Superfood, Collagen Premium+ kan komme i enhver væske, i din smoothie eller juice. Du kan også anvende det på din youghurt, grød eller musli.

Du får en frisk smag af blåbær, solbær og aronia.

Denne kollagen har pr. daglig dosis 8 gram med et indhold af 5 gram kollagen og 175 µg jod og så er det smagt til med bærpulver fra vilde blåbær, solbær og aronia.

Hvert brev indeholder 8 gram i alt og æsken indeholder 30 breve.

Gravide kvinder og personer, der lider af en overaktiv skjoldbruskkirtel, bør være forsigtige med indtagelse af produkter, der indeholder jod. Kontakt din læge, hvis du er usikker, og læs også mere om Jod hos Fødevarestyrelsen.

Bag Nordic Superfood, Collagen Premium+ er der dokumenteret effekt på huden ved hjælp af kliniske studier. Det viser der er en stigning på 34,8% i hudens fugtniveau efter 8 ugers brug.

Kollagen - Hvor kommer det fra?

Kollagen er et animalsk produkt. Det kan udvindes fra kvæg, svin og fisk. Nordic Superfood, Collagen Premium+ kommer fra fisk og det kaldes marine kollagen. Det laves af vildtfanget torsk der har svømmet frit i det nordatlantiske ferske hav. Kollagenen udvindes af skindet fra fisk der allerede er fanget, hvilket gør det endnu mere bæredygtigt der ikke er spild.

Torskeskindene mikrohydrolyseres til helt små kollagenpeptider, som kroppen hurtigt kan absorbere. Disse skind indeholder også store mængder af aminosyrerne glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse 3 aminosyrer er det der udgør huden.

Pr. dosis/daglig dosis 8g/100 g

Energi 122 kJ/1529 kJ

Energi/Energi/Energi/ Energia 29 kcal/365 kcal

Fedtsyrer Lihava 0,04/0,5 g

heraf mættet fedt/heraf mættet fedt /heraf mættet fedt

Kulhydrater/kulhydrater/kulhydrater/ Hiilihydraatit 1,4 g/ 18 g

heraf sukkerarter / heraf sukkerarter / heraf sukker /  josta sokoria 0,7 g / 8,3 g

Kostfibre/Ravintokuitu 1,0 g/12 g

Protein / Protein 4,9 g/61 g

Natrium/Natrium/Natrium 0,03/0,3 mg

Salt/Suola 0,06 mg/0,8 mg

E-vitamin/ E-vitamin 0,3 mg/ 3,8 g (32 % af DRI*)

Jod/jod/jod 174 µg/2179 µg (1453 % af DRI*) 

Kalium/Kalium/Kalium/Kalium30 mg/373 mg (19 % af DRI*)

Kobber/Kobber/Kobber/Kupari 0,01 mg/0,2 mg (16 % af DRI*)

Mangan/Mangan/Mangan/Mangaani 0,2 mg/3,1 mg (154 % af DRI*)

Jern/Jern/Jern/ Rauta 0,3 mg/ 3,3 mg (23 % af DRI*)

*DRI=Diætreferenceindtag

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare