Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nordic Superfood, Collagen Shot, 1200 ml. - Flydende Kollagen Abonnement

382,00 kr. / 28. dag

Ved at købe Nordic Superfood, Collagen Shot på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

1
+
Køb
Beskrivelse
Anvendelse
Kollagen - Hvor kommer det fra?
Indhold
Fordelene ved abonnement

Nordic Superfood, Collagen Shot er en kæmpe succes indenfor kollagenpulver verdenen. Har du fx. travlt om morgenen, men stadig gerne vil have kollagenpulver inden du går ud af døren, så er den nu blandet færdig og du tapper blot et shot og så er du på vej.

I denne mix for du virkelig en masse gode ting der kan hjælpe din krop. 

Marine Kollagen - Kollagenpulver er dokumenteret til at have en positiv effekt på øget elasticitet og fugt i huden. 8 uger efter du starter vil du også mærke en forbedring i din hår og negles styrke.

Havtorn - Er et gult C-vitamin fyldt superbær, som både har hudplejende og sundhedsfremmende egenskaber. Det høje indhold af C-vitamin styrket immunforsvarets normale funktion, giver øget kollagenproduktion, fremmer cellefornyelsen og modvirker oxidant stress.

Ingefær og Svenske æbler giver en frisk smag i dit shot, som er 100% naturlig og uden tilsat sukker.

1 shot på 4 cl giver dig 2000 mg marint kollagen. 


Derfor skal du bruge kollagenshots:

Nordic Superfood, Collagen Shot som er produceret af 100% marine mikrohydrolyseret norske vildfanget torsk. Ved dagligt, at bruge kollagen Shots får du dokumenteret effekt efter 8 uger på:

 • Rynker og linjer mindskes
 • Cellulite på kroppen mindskes
 • Øget elasticitet i hud og bindevæv
 • Kan bidrage til bedre led og ledbånd
 • Stærkere hår
 • Stærkere negle 
 • Forbedrer tarmsundheden

Kollagen er det vigtigste protein i kroppen, da det opretholder styrke og fleksibilitet i bindevævet, huden og er en stor del af både led og sener. Som ung består kroppen af 80% kollagen type I og ca. 15% af type III. Når vi når 25 års alderen begynder kroppens egen evne til, at lave kollagen at falde med 1,5% ca. om året. Ved at tage et dagligt tilskud af kollagenpulver stimuleres kroppens egen produktion af kollagen og derved kan vi bremse aldringsprocessen.

Nordic Superfood, Collagen Shot  indeholder kun de bedste ingredienser, som også er 100% naturlige. Der er ikke noget i denne kollagen, som er genetisk modificeret. Det er fri for antibiotika, hormoner og indeholder ikke gluten. Det er halalcertificeret.

Posen indeholder en smart tappefunktion, som gør det hurtigt og nemt for dig at tage et shot. Husk blot at ryste den først. Den skal opbevares i køleskabet.

Nordic Superfood, Collagen Shot tages oralt. Brug den smarte tappefunktion til at hælde 4 cl op.

Opbevares i køleskabet og rystes før brug.

1 shot på 4 cl giver dig 2000 mg marint kollagen. Kollagen - Hvor kommer det fra?

Kollagen er et animalsk produkt. Det kan udvindes fra kvæg, svin og fisk. Nordic Superfood, Collagen Premium+ kommer fra fisk og det kaldes marine kollagen. Det laves af vildtfanget torsk der har svømmet frit i det nordatlantiske ferske hav. Kollagenen udvindes af skidet fra fisk der allerede er fanget, hvilket gør det endnu mere bæredygtigt der ikke er spild.

Torskeskindene mikrohydrolyseres til helt små kollagenpeptider, som kroppen hurtigt kan absorbere. Disse skind indeholder også store mængder af aminosyrerne glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse 3 aminosyrer er det der udgør huden.

Næringsværdi Pr. 100 g
Energi 250 kJ
Energi 60 kcal
Fedtsyrer 0,4 g heraf mættet fedt 0,0 g
Kulhydrater 9,7 g heraf sukker 9,7g

Protein 5 g

Salt 0,02 g
Vitamin C 37 mg (46% DRI*)
*DRI=Referenceindtag fra kosten/Referenceindtag via kosten

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

 • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
 • Du får altid 15% rabat.
 • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
 • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
 • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare