Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nordic Superfood, Essential Oil - NORDIC

99,00 kr.
Varenummer: 3823
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Nordic Superfood, Essential Oil - Nordic indeholder nordisk udkraft fra Fyr og Gran. Du har her en olie der er bakteriedræbende og beroligende, hvilket gør den god til forskellige hudproblemer. Ingrediensen fyr hjælper med at berolige  og stimulere og så er den rigtig god hvis du lider af træthed, stress, ophedede følelser, migræne og stresshovedpine. Du kan også få hjælp af den til luftvejene, hvor den er bakteriedræbende, antiviral, svampedræbende og slimløsende. Gran er rigtig god hvis du døjer med følelserne som angst, frygt, hysteri, stress. Og så er den god, hvis du døjer med stive og smertefulde led, reumatiske smerter. 

Nordic Superfood, Essential Oil - Nordic fordele

  • Bakteriedræbende og antiviral
  • Svampedræbende
  • Slimløsende
  • God til hudproblemer

Aromaterapi og æsteriske olier æsteriske olier er naturlige planteekstraktor, som både påvirker huden og hele hormonsystemet, muskler, kredsløbet, fordøjelsen og de indre organer. Aromaterapi anses som en del af urtemedicin. 

Anvendes sådan: Ca 20 dråber blandes med 100 ml massageolie eller lotion. 10 dråber med 2,5 liter vand, enten i badekarret eller saunaen. 2-4 dråber til lampe/lysspreder.

N.B! Æsteriske olier er meget koncentrerede og skal fortyndes med en neutral olie for, at kunne anvendes på huden. 

Brug den sammen med Super Nordic Diffuser - Se den her: Diffuser

Indhold: Pinus Species Twig Leaf Oil, Picea Abies Siberoice Leaf Oil, Juniperus Communis.

Indeholder 10 ml.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare