Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nutrinic, Kollagen+, Abonnement

296,65 kr. / 29. dag
2 anmeldelser
Varenummer: 5900

Ved at købe Nutrinic, Kollagen+ på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Hvad er kollagen?
Kliniske studier
10 certificeringskrav
Anvendelse
Unikt indhold

Nutrinic, Kollagen+ er et kvalitets kollagen tilskud, som er klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Kollagen+ hjælper med at udglatte rynker og linjer i huden, mens den øger hudens fasthed og elasticitet. Huden vil få en flot glød og der kommer mere liv i kinderne.

Nutrinic, Kollagen+ indeholder blandt andet hydrolyseret kollagen peptider type-1 fra ferskvandsfisk. Hydrolysering er en proces der laves hvor de opdeler kollagen proteinerne i mindre kæder, for at det er lettere for din krop at fordøje det. Du finder også C-Vitamin, zink og citrusaroma. C-Vitaminen øger kroppens normale kollagen dannelse. Zinken opretholder og styrker hud, hår og negle.

Nutrinic, Kollagen+ indeholder 30 doseringsbreve, så du har nemt ved at dosere rigtigt. De er nemme at have med på farten og så smager de friskt af citron. De opløses nemt i koldt vand eller anden kold væske. 

Nutrinic, Kollagen+ henter deres kollagen peptider (ECOllagen®)  fra verdens eneste ASCcertificerede kollagen produktion og er produceret i Danmark. Det er din garanti for at Kollagen+ er fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker. Derfor vil du elske Kollagen+

🐟 Kollagen bidrager til at reducere rynker og øge hudens elasticitet.

🐟 C-vitamin bidrager til normal kollagen dannelse i hud, knogler og brusk.

🐟 Zink bidrager til at vedligeholde hud, hår og negle.

🐟 Certificeret bæredygtigt og dansk produceret.

🐟 I æsken finder du 30 praktiske doseringsposer.

🐟 Nutrinic Kollagen+ er klinisk dokumenteret.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Kollagen er noget vi har helt naturligt i kroppen. Det udgør helt op til en tredjedel af kroppens samlede proteiner. Du finder det især i hud, ledbånd, knogler, sener og brusk. Du skal tænke på kollagen, som det der limer vores krop sammen. 

Allerede fra 25 års alderen begynder kroppens naturlige kollagen produktion at falde og det ses ved at huden bliver løsere og begynder at danne linjer og rynker. Man kan også mærke det i led, sener og ledbånd, da kollagen produktionen også vil begynde at falde her.

Det er muligt at optage kollagen igennem vores fordøjelsessystem. De to mest almindelige kilder er bovine (kvæg) og marine (fisk). Der findes mere end 29 forskellige typer af kollagen i kroppen og de adskiller sig fra hinanden i både deres opbygning og funktion. Den mest almindelige hedder Type-1 og den udgør næsten 90% af kroppens samlede kollagen. Derfor er det ikke lige meget hvilken type man får. Fisk er en overlegen kilde i forhold til fx. kvæg og svin, da kollagen peptider udvundet fra fisk er 100% Type-1. Marine-kollagen optages bedre i kroppen og så er det også den kilde, som belaster miljøet mindst ved opdræt og produktion.

Kollagen+ har lavet kliniske studier med 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Det var kollagen peptiderne (ECOllagen) der blev studeret. Under selve undersøgelsen blev det delt op i randomiseret, placebokontrolleret og tredobbelt-blindet. I de 12 uger undersøgelserne foregik blev kvinderne enten behandlet med kollagen eller placebo. Løbende testede de for deltagernes hudkvalitet og sikkerheden af produktet. De deltagere der blev behandlet med kollagen, viste en markant forbedring i hudens kvalitet, i forhold til dem der var på placebo. Huden fik mere elasticitet, fasthed og glød. Rynker og fine linjer blev mindre. 

Bedre biotilgængelighed og højere indhold af vigtige aminosyrer end andre kollagen peptider De gode resultater skyldes ifølge forskerne sandsynligvis den unikke aminosyreprofil og høje biotilgængelighed i ECOllagen®. På molekylært niveau påvirkes kollagen strukturen kraftigt af den temperatur et dyr lever i. ECOllagen® udvindes fra ferskvandsfisk, der lever i rumtempereret ferskvand. Derfor minder aminosyreprofilen meget om menneskets profil. Modsat lever saltvandsfisk i koldt havvand, og udvikler derfor en mindre fordelagtig aminosyreprofil. ECOllagen® er kendetegnet ved sin høje koncentration af glycin, prolin og hydroxyprolin, som udgør 50% af de samlede aminosyrer. Det er netop disse tre aminosyre, der er særligt vigtige for at kroppen kan danne velfungerende kollagen. Sammen med den lave molekylevægt på ned til 1 kDa gør det at ECOllagen® optages bedre i kroppen.


ASC: Aquaculture Stewardship Council.

Hos Nutrinic nøjes vi ikke med at sige, at vores kollagen er bæredygtigt fremstillet. Vi kan også dokumentere det. Faktisk stammer vores kollagen peptider fra verdens eneste ASCcertificerede kollagen produktion.

Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en uafhængig, international non-profit organisation, der administrerer verdens førende certificerings- og mærkningsprogram for ansvarlig akvakultur.

ASC stiller strenge dokumentations- og kvalitetskrav til ASCcertificerede produkter. Det lille ASC-mærkat er altså din sikkerhed for at produktet er bæredygtigt fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker.

Verdensnaturfonden (WWF) anbefaler ASC-certificerede produkter, hvis du vil vælge ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr.

Fri for forurening og tungmetaller.

I modsætning til vildtfanget fisk, er det i et fiskeopdræt muligt at kontrollere alle forhold. Derfor er vores kollagen peptider fri for tungmetaller og anden forurening, der kan forekomme i kollagen fra vildtfanget fisk.

Det sikrer også samme høje kvalitet fra produktion til produktion. Hos vildtfanget fisk og landbrugsdyr vil kvaliteten afhænge af forskellige faktorer som vejrforhold, årstid, fangssted og hvilket næring dyret har fået i sin levetid.

Læs mere på ASC-Aqua.org


“Ved at vælge ASC-certificerede fisk er du med til at begrænse overfiskeri i havet, holde havbunden ren og mindske den globale klimaudledning”

10 certificeringskrav

1. Fisken skal leve under forhold, der ligner de bedste naturlige forhold. Der er blandt andet strenge krav til rent, rindende vand.

2. Fisken skal have adgang til rigelige mængder foder fra naturlige og GMOfri kilder.

3. Fisk og dambrug må ikke behandles med konventionelle kemikalier, der kan skade vandmiljøet

4. Fiskeproduktionen skal overvåges af en uafhængig dyrlæge.

5. Det skal være muligt for vilde fisk at krydse floder og vandløb rundt om fiskeopdrættet. “Ved at vælge ASC-certificerede fisk er du med til at begrænse overfiskeri i havet, holde havbunden ren og mindske den globale klimaudledning”

6. Vand der ledes ud i de omkringliggende miljøer skal kontrolleres for oxygen-, nitrat-, nitrit-, fosfor-niveau mv.

7. Fiskeopdrættet skal prioritere grøn energi og bæredygtige materialer.

8. Produktionen skal være fuld sporbar fra opdræt til endeligt produkt.

9. Fiskene skal have plads nok til at kunne bevæge sig naturligt, uden stress og uden at skade hinanden.

10. Fisken skal fanges med “bløde” metoder (net) og transporteres i godkendte beholdere.


Anbefalet daglig dosis 1 doseringsbrev opløst i vand, juice eller anden kold væske. Må ikke erstatte en sund og varieret kost. En sund livsstil og varieret afbalanceret kost er vigtigt for at opretholde et godt helbred. Ingredienser ECOllagen® marine kollagenpeptider, C-vitamin, zink, aroma (naturlig citrus). Opbevaring Opbevares tørt ved stuetemperatur (15- 25°C). Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå direkte sollys. Molekylevægt Kollagen+ har en molekylevægt på 1-2 kDa (1000 dalton). Molekylevægten har betydning for optageligheden i kroppen. Jo lavere molekylevægt, jo bedre.


Neutral smag og lugt Kollagen fra ferksvandfisk har et lavere indhold af sodium end saltvandsfisk. Sodiumindholdet har en negativ påvirkning på smag og lugt, og det er derfor at kollagen fra vildtfanget fisk lugter og smager mere af fisk. For at minimere uønsket lugt/smag yderligere er Kollagen+ tilsat naturlig citrusaroma. Certificeringer • ASC (Aqua Cultur Stewardship) • HACCP (Hazard analysis and critical control points) • Global G.A.P (Good Agricultural practices) • ISO 14001 • ISO 9001 • GMP (Good Manufacturing Practice)

Kollagen består af en række forskellige aminosyrer, der tilsammen danner kollagen proteinet. Aminosyreprofilen i kollagen proteiner afhænger af kilden, og der er stor forskel på aminosyresammensætningen i forskellige kilder. Ferskvandsfisken som anvendes i Nutrinic Kollagen+ har en meget fordelagtig, og unik aminosyreprofil. Faktisk indeholder vores kollagen peptider mere hydroxyprolin og prolin samt de essentielle aminosyrer isoleucin, leucin, lysin og phenylalanin end nogen anden marinekilde. Hydroxyprolin er en særlig variant af prolin, som ikke bruges i andre proteiner i kroppen end kollagen. Den er helt afgørende for kvaliteten af kroppens kollagen produktion.

Kundeanmeldelser

Baseret på 2 anmeldelser
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
20. okt. 2023

Jane Sommer
Virker
Gør underværker for huden.
25. aug. 2022

Hanne
Synlig forskel
Synlig udglatning af hudens fine linjer...