Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nutrinic, Kollagen Pure, 150 gram

249,00 kr.
211,65 kr.
Varenummer: 3951
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvad er kollagen?
Kliniske studier
10 certificeringskrav
Anvendelse
Unikt indhold
Hvad er forskellen

Nutrinic, Kollagen Pure er et kvalitets kollagen tilskud, som er klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Kollagen hjælper med at udglatte rynker og linjer i huden, mens den øger hudens fasthed og elasticitet. Huden vil få en flot glød og der kommer mere liv i kinderne. 

Nutrinic, Kollagen Pure indeholder 100% ren hydrolyseret marine-kollagen uden andre tilsætningsstoffer eller smag. Kollagen Pure er fuldt sporbart og den lever op til alle de strenge miljø- og dyrevelfærdskrav der er. Det kollagen der anvendes er et overskudsprodukt fra fødevareproduktion og derved giver det mindre spild i fiskeindustrien. Kollagen fra fisk (Marine) optages op til 1,5 gange bedre i kroppen end kollagen fra kvæg.

Nutrinic, Kollagen Pure er perfekt at anvende i både kolde og varme drikke, da den er uden smag. Så kom den i din juice, kaffe, smoothie eller madlavningen. Kollagenpeptiderne heri er varmebestandige og mister ikke effektiviteten selv ved høj varme. Den er nem at dossere og indeholder en måleske.

Nutrinic, Kollagen Pure henter deres kollagen peptider (ECOllagen®)  fra verdens eneste ASCcertificerede kollagen produktion og er produceret i Danmark. Det er din garanti for at Kollagen+ er fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker. Derfor vil du elske Kollagen+

🐟 Kollagen bidrager til at reducere rynker og øge hudens elasticitet.

🐟 Certificeret bæredygtigt og dansk produceret.

🐟 I dåsen er kollagenen i løsvægt og du måler selv op med den medfølgende ske.

🐟 Nutrinic Kollagen Pure er klinisk dokumenteret.

Kollagen er noget vi har helt naturligt i kroppen. Det udgør helt op til en tredjedel af kroppens samlede proteiner. Du finder det især i hud, ledbånd, knogler, sener og brusk. Du skal tænke på kollagen, som det der limer vores krop sammen. 

Allerede fra 25 års alderen begynder kroppens naturlige kollagen produktion at falde og det ses ved at huden bliver løsere og begynder at danne linjer og rynker. Man kan også mærke det i led, sener og ledbånd, da kollagen produktionen også vil begynde at falde her.

Det er muligt at optage kollagen igennem vores fordøjelsessystem. De to mest almindelige kilder er bovine (kvæg) og marine (fisk). Der findes mere end 29 forskellige typer af kollagen i kroppen og de adskiller sig fra hinanden i både deres opbygning og funktion. Den mest almindelige hedder Type-1 og den udgør næsten 90% af kroppens samlede kollagen. Derfor er det ikke lige meget hvilken type man får. Fisk er en overlegen kilde i forhold til fx. kvæg og svin, da kollagen peptider udvundet fra fisk er 100% Type-1. Marine-kollagen optages bedre i kroppen og så er det også den kilde, som belaster miljøet mindst ved opdræt og produktion.

Kollagen+ har lavet kliniske studier med 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Det var kollagen peptiderne (ECOllagen) der blev studeret. Under selve undersøgelsen blev det delt op i randomiseret, placebokontrolleret og tredobbelt-blindet. I de 12 uger undersøgelserne foregik blev kvinderne enten behandlet med kollagen eller placebo. Løbende testede de for deltagernes hudkvalitet og sikkerheden af produktet. De deltagere der blev behandlet med kollagen, viste en markant forbedring i hudens kvalitet, i forhold til dem der var på placebo. Huden fik mere elasticitet, fasthed og glød. Rynker og fine linjer blev mindre. 

Bedre biotilgængelighed og højere indhold af vigtige aminosyrer end andre kollagen peptider De gode resultater skyldes ifølge forskerne sandsynligvis den unikke aminosyreprofil og høje biotilgængelighed i ECOllagen®. På molekylært niveau påvirkes kollagen strukturen kraftigt af den temperatur et dyr lever i. ECOllagen® udvindes fra ferskvandsfisk, der lever i rumtempereret ferskvand. Derfor minder aminosyreprofilen meget om menneskets profil. Modsat lever saltvandsfisk i koldt havvand, og udvikler derfor en mindre fordelagtig aminosyreprofil. ECOllagen® er kendetegnet ved sin høje koncentration af glycin, prolin og hydroxyprolin, som udgør 50% af de samlede aminosyrer. Det er netop disse tre aminosyre, der er særligt vigtige for at kroppen kan danne velfungerende kollagen. Sammen med den lave molekylevægt på ned til 1 kDa gør det at ECOllagen® optages bedre i kroppen.

ASC: Aquaculture Stewardship Council.

Hos Nutrinic nøjes vi ikke med at sige, at vores kollagen er bæredygtigt fremstillet. Vi kan også dokumentere det. Faktisk stammer vores kollagen peptider fra verdens eneste ASCcertificerede kollagen produktion.

Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en uafhængig, international non-profit organisation, der administrerer verdens førende certificerings- og mærkningsprogram for ansvarlig akvakultur.

ASC stiller strenge dokumentations- og kvalitetskrav til ASCcertificerede produkter. Det lille ASC-mærkat er altså din sikkerhed for at produktet er bæredygtigt fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker.

Verdensnaturfonden (WWF) anbefaler ASC-certificerede produkter, hvis du vil vælge ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr.

Fri for forurening og tungmetaller.

I modsætning til vildtfanget fisk, er det i et fiskeopdræt muligt at kontrollere alle forhold. Derfor er vores kollagen peptider fri for tungmetaller og anden forurening, der kan forekomme i kollagen fra vildtfanget fisk.

Det sikrer også samme høje kvalitet fra produktion til produktion. Hos vildtfanget fisk og landbrugsdyr vil kvaliteten afhænge af forskellige faktorer som vejrforhold, årstid, fangssted og hvilket næring dyret har fået i sin levetid.

Læs mere på ASC-Aqua.org


“Ved at vælge ASC-certificerede fisk er du med til at begrænse overfiskeri i havet, holde havbunden ren og mindske den globale klimaudledning”

10 certificeringskrav

1. Fisken skal leve under forhold, der ligner de bedste naturlige forhold. Der er blandt andet strenge krav til rent, rindende vand.

2. Fisken skal have adgang til rigelige mængder foder fra naturlige og GMOfri kilder.

3. Fisk og dambrug må ikke behandles med konventionelle kemikalier, der kan skade vandmiljøet

4. Fiskeproduktionen skal overvåges af en uafhængig dyrlæge.

5. Det skal være muligt for vilde fisk at krydse floder og vandløb rundt om fiskeopdrættet. “Ved at vælge ASC-certificerede fisk er du med til at begrænse overfiskeri i havet, holde havbunden ren og mindske den globale klimaudledning”

6. Vand der ledes ud i de omkringliggende miljøer skal kontrolleres for oxygen-, nitrat-, nitrit-, fosfor-niveau mv.

7. Fiskeopdrættet skal prioritere grøn energi og bæredygtige materialer.

8. Produktionen skal være fuld sporbar fra opdræt til endeligt produkt.

9. Fiskene skal have plads nok til at kunne bevæge sig naturligt, uden stress og uden at skade hinanden.

10. Fisken skal fanges med “bløde” metoder (net) og transporteres i godkendte beholdere.

Anbefalet daglig dosis 1-2 måleskeer opløst i vand, mad, juice eller anden væske. Må ikke erstatte en sund og varieret kost. En sund livsstil og varieret afbalanceret kost er vigtigt for at opretholde et godt helbred.

Ingredienser: ECOllagen® marine kollagenpeptider Type 1 5000 mg

Opbevaring: Opbevares tørt ved stuetemperatur (15- 25°C). Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå direkte sollys.

Molekylevægt Kollagen+ har en molekylevægt på 1-2 kDa (1000 dalton). Molekylevægten har betydning for optageligheden i kroppen. Jo lavere molekylevægt, jo bedre.

Neutral smag og lugt Kollagen fra ferksvandfisk har et lavere indhold af sodium end saltvandsfisk. Sodiumindholdet har en negativ påvirkning på smag og lugt, og det er derfor at kollagen fra vildtfanget fisk lugter og smager mere af fisk. Certificeringer • ASC (Aqua Cultur Stewardship) • HACCP (Hazard analysis and critical control points) • Global G.A.P (Good Agricultural practices) • ISO 14001 • ISO 9001 • GMP (Good Manufacturing Practice)
Kollagen består af en række forskellige aminosyrer, der tilsammen danner kollagen proteinet. Aminosyreprofilen i kollagen proteiner afhænger af kilden, og der er stor forskel på aminosyresammensætningen i forskellige kilder. Ferskvandsfisken som anvendes i Nutrinic Kollagen har en meget fordelagtig, og unik aminosyreprofil. Faktisk indeholder vores kollagen peptider mere hydroxyprolin og prolin samt de essentielle aminosyrer isoleucin, leucin, lysin og phenylalanin end nogen anden marinekilde. Hydroxyprolin er en særlig variant af prolin, som ikke bruges i andre proteiner i kroppen end kollagen. Den er helt afgørende for kvaliteten af kroppens kollagen produktion.

Forskellen mellem Kollagen+ og Kollagen Pure er:

Kollagen+ er tilsat Zink og C-vitaminer, som begge går ind og bidrager til kroppens egen kollagenproduktion. Den er også pakket i doseringsposer for at gøre det nemt for dig at få den rette dosis.

Kollagen Pure er 100% kollagen uden andet. Der er ingen smag og ingen mineraler og vitaminer i. Dette gør den lidt billigere, varmebestandig og perfekt til både varme og kolde retter og drikke.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med