Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Smør dig ind, Aftersun, 150 ml.

229,00 kr.
68,70 kr.
Varenummer: 3452
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Smør dig ind, Aftersun er en let aftensun lotion til hele familien. Den hjælper huden efter en lang dag i solen med, at lindre og berolige. Den giver fugt til huden igen og blødgør den. Skulle du være uheldig, at blive rød lindrer den og mindsker det. Den trænger hurtigt ind og klistrer ikke og så giver den velvære til huden.

Smør dig ind, Aftersun forhindrer udtørring, afskalning og rødme på huden. Den er oliefri og let, så huden kan stadig komme af med varmen og ubehag i forhold til solskoldning reduceres.

Smør dig ind, Aftersun er Svanemærket og anbefalet af Astma og Allergi Nordic. Den kan anvendes af alle. Også folk med eksem og sensitiv hud.

Så denne aftersun indeholder ikke allergener, parfume, farve og hormonforstyrrende ingredienser.

Smør dig ind, Aftersun smøres på huden efter ophold i solen. Den kan påføres 2-3 gange om dagen og ønsker du en mere kølende effekt kan den med fordel stå i køleskabet.

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Alcohol Denat. (Isopropyl Alcohol), Sorbitol, Glycerin, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Ceteareth-20, Allantoin, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare