Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

SUN BUM, Revitalizing Shampoo, 300 ml.

139,00 kr.
Varenummer: 1224
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

SUN BUM, Revitalizing Shampoo er en fugtgivende og revitaliserende shampoo, som renser dit hår og giver det en dybdegående næring og fugt. Har du fx. vanskeligt og kruset hår hjælper det med at holde det mere glat. Den hjælper med at holde på farve, hvis du gør i det og så efterlader den dit hår smukt og glansfuldt. Den hjælper også med at reparere skader i håret. Shampoo'en får ikke håret til at føles tung og klasket.

SUN BUM, Revitalizing Shampoo indeholder blandt andet kokosolie, banan og solsikkefrøolie, som sikrer en masse næring og fugt og så kan denne specielle blanding hjælpe med at give en fugtighedresistent kruskontrol.

SUN BUM, Revitalizing Shampoo er:

  • Ikke testet på dyr
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Silikonefri
  • Farvesikker
  • UV-beskyttende

SUN BUM, Revitalizing Shampoo anvendes efter behov. Skum det op i hænderne og masser det i hovedbunden og i håret. Skyl grundigt bagefter.

Aqua (Water/Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Musa Sapientum (Banana) Leaf Extract, Musa Sapientum (Banana) Peel Extract, Musa Sapientum (Banana) Pulp Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Quinoa, Propylene Glycol, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Butylene Glycol, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Aktive ingredienser:  -Kokosolie, bananpulp og -skal, bananblad, quinoa protein og solsikkefrøolie

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med