Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

SUN BUM, Sunscreen Face Glow, SPF 30, 60 ml. - Hudpleje, Ansigtspleje, Glød, Solcreme, SPF, Solfaktor

199,00 kr.
Varenummer: 1209
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

SUN BUM, Sunscreen Face Glow er en fantastisk lækker solcreme til ansigtet, som også giver huden en flot glød. Den giver huden masser af fugt, så den ikke bliver udtørret af solen. Du får en faktor 30, og den trænger hurtigt ind i huden, så den ikke klistrer. Du kan bagefter påføre din makeup, så du er klar til at gå ud af døren.

SUN BUM, Sunscreen Face Glow er med indbygget farve, der gør huden mere ensartet og giver den ekstra glød. Derudover indeholder den antioxidantrig Kakadu Plume, som er en superfrugt, da den indeholder masser af C-vitamin, der både hjælper med at bekæmpe de frie radikaler, og så øger det hudens helt naturlige glans.

SUN BUM, Sunscreen Face Glow beskytter mod både UVA og UVB. Den er Reef Friendly og ikke testet på dyr. Derudover er den glutenfri og vegansk. Du får en meget vandafvisende solfaktor.

SUN BUM, Sunscreen Face Glow kan anvendes til hverdag, når du gerne vil have en flot glød og samtidig beskyttes mod solens farlige stråler. Cremen er vandafvisende op til 80 min. Den er lavet til ansigtet og kan også anvendes på hals og decolté. Påfør rigelig af cremen på udsatte områder, og påfør så ofte du vil, dog minimum hver anden time. Påfør hyppigere efter badning, efter håndklædetørring, eller hvis du sveder meget.

Aqua, Octocrylene, Ci 77163, Propanediol, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Salicylate, Mica, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-6 Stearate, Isododecane, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrated Silica, Lysolecithin, Polyglyceryl-6 Behenate, Pullulan, Sclerotium Gum, Silica, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 77891

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare