Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

SUN BUM, Sunscreen Face Stick, SPF 30, 13 g. - Hudpleje, Ansigtspleje, Solcreme, SPF, Solfaktor

145,00 kr.
Varenummer: 1211
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

SUN BUM, Sunscreen Face Stick er en solstick du anvender i ansigtet. Den er nem at anvende og er perfekt til de mest udsatte steder, som næse, kinder og pande. Den efterlader et cremet mat lag på huden som giver ekstra beskyttelse, hvor huden er mere udsat og tynd. Den kan også med fordel anvendes på læber, isser og skuldre. Den efterlader ikke huden fedtet og det bedste er at den ikke fnulrer. Den er blød i stiften at påføre og kan anvendes på børnene også. En uundværlig solbeskyttelse, som snildt kan ligge i tasken.

SUN BUM, Sunscreen Face Stick er en fugtgivende solfaktor, som beskytter din hud mod de skadelige UVA og UVB stråler. Den er beriget med E-vitamin, som er en antioxidant der neutraliserer de frie radikaler der er årsag til tidlig aldring af huden.

SUN BUM, Sunscreen Face Stick er:

  • Koral venlig
  • Ikke testet på dyr
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Meget vandafvisende

SUN BUM, Sunscreen Face Stick kan anvendes efter behov på de udsatte steder på kroppen som isse, næse, pande, kinder osv. Påfør rigelig af cremen på udsatte områder, og påfør så ofte du vil, dog minimum hver anden time. Påfør hyppigere efter badning, efter håndklædetørring, eller hvis du sveder meget.

ethylhexyl palmitate, parfum, aloe barbadensis leaf extract, chamomilla recutita flower extract, cucumis sativus fruit extract, glycerin, helianthus annuus seed oil, hydrolyzed elastin, propylene glycol, tocopheryl acetate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool

E-vitamin: En antioxidant, der hjælper med at neutralisere frie radikaler, som er hovedårsagen til for tidlig aldring af huden
Aloe Lotion: Et blødgørende tropisk ekstrakt, der beroliger og lindrer følsom hud

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med