Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

SUN BUM, Sunscreen Lotion, SPF 50, 237 ml. - Hudpleje, Ansigtspleje, Solcreme, SPF, Solfaktor

199,00 kr.
Varenummer: 1215
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

SUN BUM, Sunscreen Lotion er en fugtgivende solcreme der beskytter din hud mod UVA og UVB stråler, udtørring og aldring af huden. Den er beriget med E-vitamin, som er en antioxidant der neutraliserer de frie radikaler der er årsag til tidlig aldring af huden. Den er nem at anvende og trækker hurtigt ind i huden. 

SUN BUM, Sunscreen Lotion er meget vandafvisende, så den er perfekt at have med til poolen eller stranden. Den dufter let af banan og vanilje.

SUN BUM, Sunscreen Lotion er:

  • Koral venlig
  • Ikke testet på dyr
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Meget vandafvisende

SUN BUM, Sunscreen Face Stick kan anvendes efter behov på de udsatte steder på kroppen som isse, næse, pande, kinder osv. Påfør rigelig af cremen på udsatte områder, og påfør så ofte du vil, dog minimum hver anden time. Påfør hyppigere efter badning, efter håndklædetørring, eller hvis du sveder meget.

ethylhexyl palmitate, parfum, aloe barbadensis leaf extract, chamomilla recutita flower extract, cucumis sativus fruit extract, glycerin, helianthus annuus seed oil, hydrolyzed elastin, propylene glycol, tocopheryl acetate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool

E-vitamin: En antioxidant, der hjælper med at neutralisere frie radikaler, som er hovedårsagen til for tidlig aldring af huden
Aloe Lotion: Et blødgørende tropisk ekstrakt, der beroliger og lindrer følsom hud

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med