Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen, Refill - Abonnement

407,15 kr. / levering

Ved at købe Vild Nord EXO LAB, Care - Daily Beauty Collagen, Refill på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

Levering hver måned
Hver måned Hver 3. måned
1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig der gerne vil have lidt ekstra støtte. Du har måske rundet de 40, fået børn og kan mærke der sker ændringer med kroppen, som huden bliver tyndere, dine slimhinder driller og håret bliver finere og har ikke helt samme pragt som før. 

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen giver mere fugt og kærlig pleje til hud, negle, slimhinder og bindevæv.

Biotin støtter slimhinderne - Mange kan opleve at få tørre slimhinder, som øjne, næse eller for kvinderne forneden. Disse gener har betydning for hvordan vi har det til daglig og med Biotin i din kollagen bidrager du til at vedligeholde normale slimhinder.

Mangan støtter bindevævet - Kroppen bindes sammen af bindevævet, som knogler, muskler, hud og organer. Bindevævet i huden bliver ikke gendannet med helt den samme hastighed, når du bliver ældre og antallet af cellelag i overhuden falder. Det betyder at huden bliver tyndere og får færre celler til at binde vand. Mangan bidrager til dannelsen af normalt bindevæv.

Hyaluronsyre øger fugten i huden - Med alderen mindskes vandindholdet i huden og det gør at huden bliver mindre smidig og fyldig. Huden vil også blive mere tør. Hyaluronsyren hjælper med at binde fugten til huden, så den fyldes ud og op.

Kollagen - Er en byggesten i vores bindevæv, som hjælper med at holde huden elastisk, fast og spændstig.

Vitamin C - Bidrager til normal dannelse af kollagen i kroppen, som har betydning for normalt fungerende hud.

Zink - Hjælper med at vedligeholde normalt fungerende hud. Zink hjælper også dit hår, da mange oplever at med alderen bliver hårstråene tyndere og der bliver længere mellem hver enkelt hårstrå. Samt det hjælper med at vedligeholde og pleje dine negle, så de holder sig stærke og sunde.

Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collagen refill posen er praktisk og nem at fylde i din metal beholder.

Indeholder ingen ske.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Den anbefalede daglige dosis til voksne er 5 gram (1 scoop). Du skal opløse pulveret i 2-300 ml. koldt vand og drikke det umiddelbart efter. Care - Holistic Therapy Collagen har en skøn smag og duft af solbær og en indbydende lyserød nuance.

Opbevaring 
Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C

Holdbarhed
Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage. 

Netto indhold: 150 gram pulver.

Bemærk                                                                                                   

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde.
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Care - Holistic Therapy Collagen er produceret i Danmark for Tellusvitae Aps.

Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, hyaluronsyre, aroma (solbær), biotin, mangan, farve (anthocyanin), sødestof (steviolglycosider).

Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

Næringsindhold
Næringsindhold per daglig dosis
Daglig dosis       5000 mg - %RI  
Marine kollagen 4510 mg -
Vitamin C.            120 mg - 150%
Zink                        
 6 mg -   55%
Mangan                  
 2 mg - 100%
Biotin                 
 200 µg - 400% 
Hyaluronsyre       
 
54 mg -      

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare