Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

YOUNGBLOOD, Daily Enzyme Exfoliant Créme, 100 ml.

459,00 kr.
Varenummer: 2706
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

YOUNGBLOOD, Daily Enzyme Exfoliant Créme er en dobbeltvirkende peeling og maske. Du får en skånsom enzyme peeling, som forvandles til en rig, cremet fugtgivende maske. Din hud efterlades som ny med masser af fugt og lækker blød at røre ved. Den opløser de døde hudceller og fugter samtidig huden.

YOUNGBLOOD, Daily Enzyme Exfoliant Créme er velegnet til alle hudtyper. Se her hvad de forskellige ingredienser gør:

Safflower Seed Oil - Er en let kraftcenterolie, som nærer huden grundigt og så indeholder den en høj koncentration af lnolsyre, som hjælper med at reducere forekomsten af hyperpigmentering og ujævn hudtone.

Natural Sugar - En blid, men effektiv peeling med naturlige fugtighedsbevarende egenskaber, der ikke fjerner hudens naturlige olier. Det er også en prisværdig kilde til glykolsyre.

Shea Butter - Infunderet med allantoin og vitamin A og E, Shea Butter nærer huden og har vist sig at have anti-irriterende og beroligende egenskaber, der hjælper med at forbedre udseendet af aldrende hud.

Papaya Enzymes - En blid exfoliant, der genopliver huden ved forsigtigt at eksfoliere og opløse døde hudceller, så huden ser mere jævn, glat og glødende ud.

Pumpkin Ferment Extract - En skånsom hudenzymeksfoliant, der hjælper med at udglatte og blødgøre hudens overflade og reducere forekomsten af ​​fine linjer.

Granatæble frugt Ferment Extract - En kraftfuld frugt, der giver huden en overflod af antioxidanter, der giver huden energi og efterlader dig med en strålende frisk teint.

Aloe Leaf Juice - Kendt for sine anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, hjælper Aloe Vera med at lindre huden ved at reducere forekomsten af ​​rødme og øge fugten i huden.

Hørfrøolie - Infunderet med omega 3-fedtsyre, hørfrøolie har antioxidante, antibakterielle og svampedræbende egenskaber for at hjælpe med at blødgøre og berolige huden.

Avocado olie - En næringstæt frugt, der fugter og fugter huden. Kendt for sine anti-aldringsegenskaber. Avocadoolie hjælper med at forbedre kollagensyntesen og reducerer forekomsten af ​​alderspletter og hudfejl.

Vindruekerneolie - Hjælper med at genoprette elasticiteten og indeholder en kraftig antioxidant proanthocyanin, der hjælper med at udjævne hudtonen og reducere forekomsten af ​​hyperpigmentering og solskader.

Gotu Kola-ekstrakt - Rig på aminosyrer, betacaroten, fedtsyrer og talrige potente fytokemikalier. Gotu Kola hjælper med at stimulere ny cellevækst, opbygger kollagen og forbedrer cirkulationen.

Agurkeekstrakt - Lindrer, fugter og hjælper med at reparere tør og beskadiget hud, så huden ser blødere og glattere ud.

Liden blomst ekstrakt - Kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber, lindeblomstekstrakt er et velkendt urtemiddel, der hjælper med at lindre midlertidig rødme for en mere ensartet teint.

Kolloid sølv - Kendt for sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, hjælper denne kraftfulde ingrediens med at reducere rødme og er gavnlig for acne-udsat hud.

Rens huden i Nourishing Cleansing Oil. Påfør så peelingen på tør hud med fingerspidserne og masser med cirkulære bevægelser over det hele. Tilsæt så lunken vand og masser igen for at lave den til en creme maske. Lad den så sidde i 5 minutter for at opnå de bedste resultater. 

Sucrose, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate, Polycyclopentadiene, Polyethylene, Stearoxy Dimethicone, Trideceth-6,Papain (Papaya Enzyme), Hydrated Silica, Cetyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Colloidal Silver,Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Smithsonite Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hematite Extract, Rhodochrosite Extract, Lactobacillus/Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Ferment Extract, Glycerin, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Malachite Extract, Water, Lactobacillus Ferment, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Citrus Paradisi Fruit Extract, Tilia Cordata (Linden Blossom) Flower Extract, Parfum, Limonene, Linalool.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare