Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

YOUNGBLOOD, Hydra Luxe Water Creme, 15 ml. Travel

239,00 kr.
Varenummer: 2710
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

YOUNGBLOOD, Hydra Luxe Water Creme er en let gel creme der leverer øjeblikkelig og intens fugt til blød og spændstig hud. Den forkæler din hud med hyaluronsyrer, som har en evne til at holde op til 1000 gange sin vægt i fugt. For din hud betyder det at den fugtes og fugten bliver i huden, så den ikke fordamper. På den måde vil huden fyldes mere ud og linjer og rynker mindskes. Derudover så hjælper denne creme med at lindre og dæmpe irriteret hud, da den er pakket med beroligende og rødme reducerende ingredienser. 

YOUNGBLOOD, Hydra Luxe Water Creme indeholder også ingredienser som Aloe Vera, Allantoin og Calendula. Disse ingredienser hjælper tilsammen med at give flotte resultater som:

  • Genopbygge langvarig fugt
  • Glat og smidig hud
  • Øger kollagenproduktionen
  • Reducerer rødmen
  • Reducerer fedtet hud
  • Mindsker misfarvninger på huden
  • Revitaliserer hudens ydre overflade 


YOUNGBLOOD, Hydra Luxe Water Creme er velegnet til alle hudtyper. Også sart og akne hud.

Se her hvad de forskellige ingredienser gør:

Aloe Vera - Giver antioxidanter og vitaminer, som beskytter huden. Det kan også bidrage til at reducerer hyppigheden og forekomsten af acne.

Allantoin - Er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber og så hjælper det med, at stimulere kollagenproduktionen og forhindre fugttab i huden.

Calendula - Lindrer huden og forbedrer hudoverfladen synligt.

Hyaluronsyre - Hjælper med at holde fugten i huden og fylde linjer og rynker ud, så de mindskes.

Lakridsrodsekstrakt - Er et kraftigt antioxidant der forbedrer ujævn hudtone og reducerer rødmen. Den hjælper også med at berolige huden.

Påfør cremen efter huden er afrenset. Du kan med fordel anvende den med Radiance Renewal Treatment Glow Serum for et ekstra fugtboost. Brug den dag og nat.

Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/CapricTriglyceride, Propanediol, Cetyl Alcohol, GlycerylStearate SE, Calendula Officinalis (Marigold) FlowerExtract, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate Citrate,Carbomer, Menthyl Lactate, Capryloyl Glycerin/SebacicAcid Copolymer, Parfum, Diheptyl Succinate,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Allantoin,Caprylhydroxamic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera)Leaf Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene,Benzyl Benzoate, Chlorphenesin, Linalool, CucumisSativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate,Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare