Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Youngblood, Mineral Face Primer, 28,5 ml. - Makeup, Primer, Udglatter huden, Holder på din makeup

349,00 kr.
Varenummer: 2550
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Youngblood, Mineral Face Primer er en dejlig let og silkeblød farveløs ansigtsprimer. Du anvender den under din makeup for at udglatte hudens tekstur og reducere forekomsten af store porer, fine linjer og rynker. Denne prisvindende primer giver dig en glat overflade, så din foundation ligger flot og glat. Denne lette formel smelter ind i huden fra en silke til pudderfinish uden at klæde og så får den din hud til at føles velfugtet og forlænger holdbarheden på din makeup.

Youngblood, Mineral Face Primer indeholder blandt andet E-vitamin, som fugter og beroliger tør hud. Jojoba frøolie, som plejer og fugter og så er det et antioxidant, som heler og beroliger betændt hud. Til sidst er der en af Youngbloods signaturmineralblandinger i af Smithsonite, rhodochrsite, malachite og hæmatit, som er en kraftfuld anti-ageing ved at styrke hudens naturlige forsvar og optimere produktionen af kollagen for en ungdommelige teint.

Youngblood, Mineral Face Primer indeholder 28,5 ml.


Påfør den i cirkulære bevægelser over hele ansigtet, decolté og hals.

DIMETHICONE, ISODODECANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYLSILSESQUIOXAN, LONICERA CAPRIFOLIUM BLOMSTEREKSTRAKT; LONICERA JAPONICA BLOMSTEREKSTRAKT, SIMMONDSIA CHINENSIS FRØOLIE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLAT, RETINYL PALMITAT, TOCOPHERYL ACETAT, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAN

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare