Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

YOUNGBLOOD, Nourishing Cleansing Oil, 192 ml.

349,00 kr.
279,20 kr.
Varenummer: 2700
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

YOUNGBLOOD, Nourishing Cleansing Oil er en ultralet og blid formel, som hjælper med at fjerne makeup og overskydende olier. Den renser porerne uden at fjerne hudens naturlige fugt. Du får en alt i en makeupfjerne, som er blid mod huden og øjnene. Samtidig afsløres en sund, blød og næret teint. 

YOUNGBLOOD, Nourishing Cleansing Oil er velegnet til alle hudtyper. Se her hvad de forskellige ingredienser gør:

Safflower Seed Oil - Er en let kraftcenterolie, som nærer huden grundigt og så indeholder den en høj koncentration af lnolsyre, som hjælper med at reducere forekomsten af hyperpigmentering og ujævn hudtone.

Vindruekerneolie - hjælper med at genoprette elasticiteten og så indeholder den en kraftig antioxidant proanthocyanin, som hjælper med at udjævnehudtonen og reducerer frekomsten af pigmentering og solskader.

Solsikkefrøolie - blødgør, beroliger, fugter og forhindrer fugttab. Den beskytter mod miljøbelastninger og er kraftigt anti-inflammatorisk.

Brug denne rens morgen og aften for at hjælpe din hud. Du anvender 1-2 pump i tørre hænder og masserer det på den tørre hud i ansigt og decolté. Fjenes så med en klud der er fugtig. Gentag gerne for en 100% ren hud.

Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Polyglyceryl-2 Caprate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Fragrance.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare