Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

YOUNGBLOOD, Clean Radiance Renewal Serum, 32 ml.

549,00 kr.
Varenummer: 2705
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

YOUNGBLOOD, Clean Radiance Renewal Serum er en ultralet og hurtigabsorberende serum, der hurtigt trænger ind i huden og hjælper med at genoprette hudens elasticitet og kollagen. Den arbejder med at reparere huden dybt, så den efterlades med en sund smuk glød.

Du får en potent antioxidantserum, som bekæmper de skadelige frie radikaler der kommer i huden. Samtidig afbalanceres den overskydende olieproduktion og huden fugtes, så den får en sund teint. 

YOUNGBLOOD, Clean Radiance Renewal Serum er velegnet til alle hudtyper. Se her hvad de forskellige ingredienser gør:

Squalene - Er afledt af planter, som oliven og ris. Denne olie hjælper huden med at bevare sin fugt og balancerer olieproduktionen for at holdehudens fugtniveau afbalanceret.

Solsikkefrøolie - Blødgør, beroliger, fugter og forhindrer fugttab. Den beskytter mod miljøbelastninger og er kraftigt anti-inflammatorisk.

Sød mandelolie - Hjælper med at lindre, blødgøre og reparere huden ved at det leverer ekstrem meget fugt g reducerer forekomst af betændelse. Det opløser overskydende olie for, at hindre acne i at udvikle sig.

Hybenolie - Forsyner din hud med essentielle fedtsyrer og næringsstoffer. De hjælper med at reparere og genoprette kollagen og elasticitet, så linjer og rynker mindskes. Hybenolie er også en trans-retinsyre, som er en naturlig form for retinol uden retinols bivirkninger.

Rølikeekstrakt - Hjælper med at balancere og kontrollere overskydende olie i huden og så er det kendt for dens inflammatoriske og hudlindrende egenskaber.

Ingefærekstrakt - Er kendt for sine anti-ageing egenskaber ved at det hjælper med at øge kollagenproduktionen og reducere forekomsten af solskader.

Nellikeekstrakt - Hjælper med at rense huden for pletter, mærker og urenheder, så huden ser mere sund og jævn ud.

Pearl Powder and Mica - Giver huden en blød og ungdommelig glød.

Rens din hud med Nourishing Cleansing Oil. Tryk derefter 2-3 dråber serum ind i huden. Så kan du påføre din dagscreme Hydra Luxe Water Creme. Ryst den godt inden brug og anvend den gerne både morgen og aften.

Squalane, Coco-Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Pearl Powder, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Fragrance.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare