Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Er du ved at være godt træt af din pigmentering? 

Måske du har undladt at bruge solfaktor eller også kom det under din graviditet? Læs mere om de forskellige former for pigmentering her.

Pigmentering er hudens måde at beskytte sig selv på. Man kan kalde det for hudens naturlige paraply der slår ud, når den ikke er beskyttet nok mod solens stråler. Så på den måde er det jo en god ven. Men det kan være super træls at se på. I denne startpakke kan du arbejde med din hudtone ved, at gøre den mere ensartet. Du skal blot huske på, at lige meget hvor fint et resultat du får, så kommer paraplyen frem med det samme du igen er ubeskyttet mod solens stråler. SÅ HUSK solfaktor. Altid.


Jeg har lavet et starter sæt til dig med hyperpigmentering. I sættet finder du produkter, som vil hjælpe med, at tone din hud og dæmpe pigmenteringen. Du vil få mere glød og opklaring i huden. Her er som minimum til 1-3 måneds forbrug. Så kan du mærke forandringen og se, hvad den kan gøre for dig.

Se mere om Hyperpigmentering her: Se her


Køb hele sættet på 5 produkter og kom godt fra start, mens du sparer penge på produkterne.

 • Rens din hud med en Essential Face Wash  >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet  >> Se den her
 • Serum der arbejder med hudens tone >> Se den her
 • Dagscreme der fokuserer på tone og glød >> Se den her
 • Peeling der fjerner døde hudceller og renser porerne >> Se den her
 • Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.


  Essential, Face wash er en let skummende rense creme. Den er særdeles god til normal og kombineret hud. Kan ikke bruges af sarte hudtyper. Den er dybderensende og den opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. Essential, Face wash holder hudens fugt niveau højt uden huden føles fedtet. Din hud vil føles dejlig ren og frisk.


  Essential, Toner's vigtigste opgave er, at gøre huden klar til at transportere serum og cremer dybt ned i huden, hvor de skal udrette mirakler. Det er en universal balancerende toner der genskaber din huds optimale fugtniveau. Den genopretter din huds PH-værdi og er alkoholfri. Essential, Toner revitaliserer din hud og modvirker huden udtørrer. Huden fugtes, beroliges og kommer i balance.


  Essential, Enzymatic Peeling Cream er en enzym formel. Den er uden små korn og er god til alle hudtyper. Og den sarte, sensitive og Rosacea hudtype. De små enzymer finder vej ind i porerne. Her løsner de talg og  snavs og skubber det ud. Derfor skal denne peeling sidde lidt længere på huden. Enzymerne skal have lidt ekstra tid til at trænge ind og løsne op. Den forbedrer din huds tekstur og giver en sund glød i huden og en smuk ren hud. Har du længe bøvlet med mange hudorme, så er denne peeling nu din bedste ven.


  Comfort Zone, Skin Regimen, 15 Vitamin C Booster forbedrer din huds udseende, hvis du har store porer, pigmentering og ar. Din hud beskyttes og forstærkes mod udefra kommende forurening. Den har en lysende effekt og bleger hyper pigmentering. Du får en hud med glød og opklaring. Den skal blandes inden brug og når det er sket holder den en måned frem. Derfor skal du sætte dine andre boostere på hold og kun bruge denne, som en kur. C-Vitaminer en kraftig antioxidant og du kan anvende den både morgen og aften. Brug den gerne i øjenområdet og på læberne, hvis din hud har pigmentering her.


  Skin Regimen, Tripeptide Cream er den beskyttende dagscreme, som også fugter huden. Cremen er masserbar og når den påføres lindres muskelspændinger i ansigtet. Huden opstrammes og fine linjer og rynker reduceres. Den indeholdePalmitoyl Tripeptide-5, Mælkebøtteekstrakt og Longevity ComplexTM, som gør huden mere kompakt, blød og meget mere strålende.