Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunderI denne video viser jeg en nem hurtig dags makeup der for mig ser helt naturlig ud, men fremhæver de gode ting.

1. Jeg starter med min BB, Cream fra Fillerina, Farve 03.

2. Så tager jeg Mineralogie, Eye Primer på hele øjenlåget. Så tyndt et lag det ikke kan ses.

3. Invisible Matté fra Mineralogie ligges på min Eye Primer for, at suge det sved der kommer og så min øjenskygge holder endnu længere. Den er også fantastisk til, hvis du føler du ser skinnende ud i T-Zonen i løbet af dagen. Påfør den med din blending brush.

4. Til de mørke øjenkroge bruger jeg Pure Wonder fra Mii Cosmetics.

5. Skyliner fra Mii Cosmetics er lige nu min foretrukne eyeliner. Den er i brun, blå og sort. 

6. Shadow Compact i farven Neutrally Yours fra Mineralogie er en god palette med 4 farver, som kan bruges til øjne, bryn, highlighte og kinder. Penslerne jeg bruger er en Smudge Brush, som har korte faste hår og en Blending Brush som har lange løse hår.

7. Sanzi Beauty Mascara er så god til at give volume og bue. Jeg skifter mellem den og Feature Length Mascara fra Mii Cosmetics lige for tiden. Den giver DRAMA på første parket :-)

8. Makeup vatpinende jeg snakker om kan du finde her:
Makeup Vatpinde.

9. Brynene her bruger jeg den mørke farve i paletten, som til øjnene. Farven hedder Sepia og findes også som single. Den passer til alle bryn og er nem at blende ind, så det ikke er brynene der kommer med dig. Jeg bruger Brow Brush fra My Favorite.

10. Prikken over i'et. Brug Multi Stick, At Last fra Ilia til at give lidt lækker farve på kinder og læber.


Jeg viser dig de forskellige produkter herunder, så kan du selv se om du vil prøve at lege lidt med de forskellige produkter.