Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Active Pureness, Maske, 60 ml. - Hudpleje, Ansigtsmaske, Uren hud, Fedtet hud, Acne

255,00 kr.
204,00 kr.
Varenummer: 7036
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Active Pureness er til dig der

Comfort Zone, Active Pureness Maske er en lermaske der hjælper med at matterer din hud, mens den hæmmer bakterierne i dine udbrud. Ved brug af ler, som Kaolin, Bentonite, og grønt ler matteres huden, så du undgår det fedtede look man kan få, når man producerer meget talg. Den kan anvendes af alle hudtyper på nær den hyper sensitive. Comfort Zone, Active Pureness Maske virker både matterende og sammentrækkende på hudens porer. Den giver kontrol over T-Zonen og beroliger og dæmper inflammation i huden.

Comfort Zone, Active Pureness Maske har indbygget anti-rødmen, så du vil ikke se så op blusset ud ved regelmæssig brug.

94% naturlige ingredienser.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Active Pureness Maske anvendes på ny vasket hud. Smør den på i et tyndt lag og lad den sidde i 10-15 minutter. Herefter vaskes den af i lunken vand og så påfører du din toner, serum og creme.

AQUA  /  WATER  /  EAU,  ALCOHOL  DENAT.,  PROPANEDIOL,  MANDELIC  ACID,  GLYCOLIC  ACID,  XANTHAN  GUM, SODIUM  HYDROXIDE,  CAPRYLYL  GLYCOL,  CAPRYLHYDROXAMIC  ACID,  GLYCERIN,  CLEOME  GYNANDRA  LEAF  EXTRACT, GARCINIA  MANGOSTANA  PEEL EXTRACT.

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper dig med, at få kontrol over din urene hud. Den hjælper huden med at regulerere talg produktionen. Du får her en aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne.

Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Med denne serie kommer du til bunds og vil få aktiv hjælp. Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med