Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Iconic London, Contour Sculpting Palette - Makeup, Contour, Palette

379,00 kr.
341,10 kr.
Varenummer: 6486
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser

Iconic London, Contour Sculpting Palette er en nyhed indenfor contour verdenen. Du får en lækker palette med 6 smukke cremede og blendbare nuancer. Fremhæv dit ansigts naturlige ansigtsstruktur og definér dine ansigtstræk med denne palette.

Iconic London, Contour Sculpting Palette indeholder 3 nuancer du bruger til at dække, lusne og highlighte med. Så er der 3 nuancer, som der skal anvendes til contouring, at definere og give bronzer. Så du har i denne palette alt hvad du skal bruge for at lave en smukt, markeret look.

Du kan med fordel mikse farverne, så de passer dig bedre og kommer tættere på din naturlige hudtone. Farverne er cremede og nemme at arbejde med. De er højtpigmenteret og drøje i brug.

Du kan evt. anvende den således:

Vælg en dybere farve for at skabe en blød definition, hvor skyggerne falder naturligt i dit ansigt. Det kanfx. være under kindbenene og langs kæbelinjen.

Påfør også en dyb farve rundt i ansigtets kant for at opnå et varmt, naturligt slkysset look. Vigtigt - Træk ikke skyggerne for langt ned af kinden, da dette kan gøre det tungere at se på.

Vælg så en lysere nuance og påfør denne under øjnene, hen over din pande og på den fyldigste del af kinderne.

Afslut nu med de mest lyse farve til at fremhæve de højeste punkter af din knoglestruktur. Næseryggen, det højeste punkt på kindbenene og midten af din hage.


Se videoen på Youtube, hvor de viser hvor nemt det er. Følg linket her: https://youtu.be/EYk3mic5OtM

PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA MICROCRISTALLINA, MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SILICA, PARAFFIN, SORBITAN STEARATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TALC, TOCOPHEROL. MAY CONTAIN (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare