Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Pressed Mineral Bronzer, Fv. Laguna Bronze

339,00 kr.
305,10 kr.
Varenummer: 1613
Måske denne passer godt til?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Pressed Bronzer giver dig den flotteste solkyssede glød til dit hud. Du kan med fordel bruge den til contouring til dit ansigt og den lidt mørke brune farve giver kant og markering af linjerne i dit ansigt. Bronzeren er ideel til lys eller medium hud og den er god både om sommeren til at give et løft samt til vinterhuden, der har brug for lidt kulør. Den er mat med en let shimmer effekt. 

Mineralogie, Pressed Bronzer kan bruges til både dit ansigt, din hals og din krop og du får en varm, solbrændt og naturlig glød. 

Mineralogie, Pressed Bronzer er lavet af pressede mineraler og den leveres i en flot æske med spejl, så du kan have den med dig på farten. 

Vegansk

Glutenfri. 


Mineralogie, Pressed Bronzer bruges på kinder, kæber og pande. 

Lægger du den under kindbenet, bliver dit ansigt smalnet. Kommer den på kinden giver den farve og glød.

Du kan med fordel påføre den med en Contour børste.

Mica, Zinc Oxide (CI 77947), Ethylhexyl hydroxystearate, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Lecithin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) oil, Ricinus communis seed oil, Retinyl palmitate, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf extract+/-: Titanium dioxide (CI77891), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI75470), Ferric ferrocyanide (CI77510), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Chromium Oxide Green (CI 77288), Blue 1 (CI77163), Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (CI 16035), Ultramarines (CI 77007), Zinc Stearate, Iron Oxides (CI 77077, CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare