Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nordic Superfood, Collagen Premium+, 175 gram. - Kollagenpulver

Hver 28. dag

212,00 kr. / 28. dag

Ved at købe Nordic Superfood, Collagen Premium+ på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke hver måned, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

Levering hver måned
Hver 28. dag
1
+
Køb
Beskrivelse
Anvendelse
Kliniske studier
Kollagen - Hvor kommer det fra?
Indhold
Fordelene ved abonnement

Nordic Superfood, Collagen Premium+ er kollagenpulver, som er produceret af 100% marine mikrohydrolyseret norske vildfanget torsk. Ved dagligt, at bruge kollagenpulver får du dokumenteret effekt efter 8 uger på:

 • Rynker og linjer mindskes
 • Cellulite på kroppen mindskes
 • Øget elasticitet i hud og bindevæv
 • Kan bidrage til bedre led og ledbånd
 • Stærkere hår
 • Stærkere negle 
 • Forbedrer tarmsundheden

Kollagen er det vigtigste protein i kroppen, da det opretholder styrke og fleksibilitet i bindevævet, huden og er en stor del af både led og sener. Som ung består kroppen af 80% kollagen type I og ca. 15% af type III. Når vi når 25 års alderen begynder kroppens egen evne til, at lave kollagen at falde med 1,5% ca. om året. Ved at tage et dagligt tilskud af kollagenpulver stimuleres kroppens egen produktion af kollagen og derved kan vi bremse aldringsprocessen.

Du får en neutral smag. Kan blandes i varmt og koldt, som kaffe, te, juice, smoothie, grød osv.

Nordic Superfood, Collagen Premium+ indeholder kun de bedste ingredienser, som også er 100% naturlige. Der er ikke noget i denne kollagen, som er genetisk modificeret. Det er fri for antibiotika, hormoner og indeholder ikke gluten. Det er halalcertificeret.

Denne kollagen har en lav molekylvægt på 3kDA, som betyder hurtigere optagelse og transport af kollagenpeptider til hud, knogler og sener.

Refill pose, som indeholder 300 gram.

Nordic Superfood, Collagen Premium+ kan komme i enhver væske, som vand, kaffe, the, smoothie eller juice. Du kan også anvende det på din youhurt, grød eller musli.

Det anbefales du tager 1-2 spsk (5-10 gram) dagligt i den første måned. Derefter bruger du 1 spsk dagligt.Bag Nordic Superfood, Collagen Premium+ er der dokumenteret effekt på huden ved hjælp af kliniske studier. Det viser der er en stigning på 34,8% i hudens fugtniveau efter 8 ugers brug.

Kollagen - Hvor kommer det fra?

Kollagen er et animalsk produkt. Det kan udvindes fra kvæg, svin og fisk. Nordic Superfood, Collagen Premium+ kommer fra fisk og det kaldes marine kollagen. Det laves af vildtfanget torsk der har svømmet frit i det nordatlantiske ferske hav. Kollagenen udvindes af skidet fra fisk der allerede er fanget, hvilket gør det endnu mere bæredygtigt der ikke er spild.

Torskeskindene mikrohydrolyseres til helt små kollagenpeptider, som kroppen hurtigt kan absorbere. Disse skind indeholder også store mængder af aminosyrerne glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse 3 aminosyrer er det der udgør huden.

Energi 1593 kj / 381 kcal

Protein 99,6g

Kulhydrater 0.2g

Sukker 0.2g

Fett 0.00g

Salt 0.00g

Opbevares tørt og ved max. 23 °C. 

Holdbarhed max. 24 måneder fra fremstillingsdato.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

 • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
 • Du får altid 15% rabat.
 • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
 • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
 • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare