Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Er du træt af de røde edderkoppespind du har på kinderne?

 Couperose = Karsprængninger er små karsprængninger, som lyser op især på kinder, næse og hage.

Hvis du har sådan nogle er du sikkert vildt træt af dem fordi du har svært ved at dække dem. De er kosmetisk generende og kan skyldes flere faktorer, som livsstil, miljø, medicin og alder.

Ofte hænger det sammen med, at huden simpelthen ikke er beskyttet og næret nok. Så du skal altid tænke på, at huden skal have en "jakke" på, som passer på den. Især når det bliver koldt udenfor skal du bruge en rigtig god vinterjakke.

 Man kan også få karsprængninger ved, at trykke bumser ud!?

Hvis du trykker for hårdt på huden går de små kar i stykker og bum, så har du en edderkoppespind der desværre bliver siddende i stedet for en bums der går væk efter lidt tid.

Så det er tid til at se på dine plejerutiner og hjælpe din hud. Med tiden kan man med de rigtige produkter få karsprængninger til at trække sig mere sammen, så de ikke er så tydelige mere.

Derudover er Couperose svært at dække pga den røde farve, så ved at få karene til at trække sig mere sammen vil de ikke være så tydelige.


Jeg har lavet 2 starter sæt til dig med rød hud. 1 sæt til forår/sommer, hvor cremen er mere let og så 1 til efterår/vinter for din hud skal have en god vinterjakke på. I sættet finder du alle produkterne, som vil hjælpe din hud med at få mere styrke og dulme rødmen med tiden. Her er som minimum til 1-2 måneders forbrug. Så kan du mærke forandringen og se hvad den kan gøre for dig.


Hvad gør du så?

Du skal have gang i en god plejerutine. Det betyder at du dagligt både morgen og aften skal igennem din plejerutine.

Step 1.

Afrens din hud. 2 gange efter hinanden. Dette skal du gøre for at den bliver renset helt i bund. Vi skal have fjernet alt snavs på huden.


Step 2.

Du skal bruge en toner eller conditioner.

Dette produkt skal bane vejen for din serum og creme, så det er et meget vigtigt step.


Step 3.

Påfør din serum. Denne serum bør være meget fokuseret på fugt, fugt, fugt.


Step 4.

Brug din creme. Denne skal ikke være for fed for din hud kan ikke absorbere den. Så tænk i stedet på en creme der støtter op om din serum og igen giver fugt, men også styrker din huds barriere og giver næring.Efterår/vinter sættet består af:

 • Rens din hud med en Remedy Cream To Oil   >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet. >> Se den her
 • Serum der dulmer, healer og er beroligende >> Se den her
 • Dagscreme der er beskytter og nærer >> Se den her

 • Forår/sommer sættet består af:

 • Rens din hud med en Remedy Cream To Oil   >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet. >> Se den her
 • Serum der dulmer, healer og er beroligende >> Se den her
 • Dagscreme der er antiseptisk og beroliger >> Se den her
 • Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

   

  Cleansing gel eller cleansing milk.

  Dette produkt skal rense din hud for solfilter, dagens skidt og snavs og makeup uden at udtørre huden. Den skal være dybderensende og holde hudens fugtniveau oppe.


  Conditioner.

  Nogle gange vil en conditioner være lidt for stærk i starten for en sart hud, men så snart den er i bedring er det en god ide at få med ind i sit plejeprogram igen. Mange tror fejlagtigt man skal bruge en conditioner for, at lukke porerne efter man har renset huden. Dette er IKKE rigtigt. Hvis du lukker porerne, så er en god serum og creme spild af penge, da den ikke kan trænge ned i huden, hvor den skal gøre underværker.

  Conditioneren skal bruges til at få huden i balance og få den stimuleret. Den genskaber den naturlige PH-værdi. Samtidig hjælper den huden med at blive klar til at transportere serum og creme dybere ned i huden.

   

  Creme.

  Din creme skal bruges til at fylde fugtdepoterne op og trænge hurtigt ind i huden. Den skal beskytte huden og gerne hjælpe med at holde huden stærk og opstrammet.

   

  Serum.

  Brug en serum for at give et fugtboost og holde linjer og rynker for døren. En serum er vigtig i din pleje rutine, da det er et af de mest koncentrerede produkter, som arbejder med et specifikt mål. På grund af den er så koncentreret vil den gså give gode resultater, så du føler en ændring i din hud.