Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Din base

Lær hvordan du bruger og ligger en flot naturlig makeup til både hverdag og fest.

Hvis du skal i byen eller til fest, så vil du selvfølgelig gerne føle dig både smuk og godt tilpas. Derfor har jeg samlet nogle gode tips på den her side sammen med de produkter jeg anbefaler.

Jeg opdaterer løbende den her side med nye videoer, så hold øje med siden.

Din base.

Basen er vigtig, da det er her du kan skjule karsprængninger, bumser, rødmen, pigmentering osv. Du gør det for at få en mere ensartet base.

Se på billedet herunder, hvor jeg har lavet en base med concealer og foundation fra Mineralogie.

Hvis du kigger på billedet i midten kan du se jeg kun har lavet et halvt ansigt. Vi fokuserede på at dække rødmen i huden og se hvor flot og naturligt det kom til at se ud.
Øjenskyggen

Øjenskyggen er ofte den folk har sværest ved. Du kan finde nok så mange flotte billeder og videoer med smukke smukke modeller, som er meget unge og ikke er begyndt at mærke alderstegnene endnu.

Sådan er hverdagen desværre ikke. Jeg har selv tunge øjenlåg! De har været meget tungere, men ved hjælp fra Fillerina, har de fået et kæmpe løft. Men når man har tunge øjenlåg er det vigtigt du ikke kommer for langt op på låget med de mørke farver, da dette gør dine øjne tungere og mere trætte at se på.

Se videoen herunder, hvor jeg viser min fest makeup på øjnene. Normalt får mascaraen noget mere gas🙂

Tryk på videoen for at se den i fuld skærm.
Få styr på brynene

Brynene.... Puha det er et tricky emne. Jeg er til at brynene ser naturlige ud. Det kan de sagtens, selvom du tegner dem op!

Du kan sagtens få mere markante bryn uden det ser vildt og unaturligt ud. Se videoen her, så laver jeg en vareliste herunder med bestseller bryn produkter fra shoppen, som er nemme at arbejde med.
Kinderne

Kinderne er altid det sjoveste i min verden for her kan jeg lege med contouring, farver og shimmer.

Jeg elsker alt hvad der glimter!

Se i videoen hvor jeg viser en Multistick, Highlighter og en Pressed Bronzer.

I videoen viser jeg også lidt godt til læberne.