Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Føler du din hud skinner hele dagen og din makeup bare nærmest smelter væk? Så har du nok en hud der overproducerer talg.

Fedtet hud kan både være arveligt, men det kan også komme af fejlbehandling af huden. Mange går i panik og skrubber løs på huden for at få tømt porerne, men det er IKKE løsningen.

Ved arvelig fedtet hud kan du ikke gøre så meget andet end at behandle det for at holde talgproduktionen nede.

Ved fejlbehandling af huden kan du gøre mere, men din hud skal have tid til at lære den igen får hjælp. Dette kan tage 3-6 måneder før du virkelig mærker forandringerne og der kan komme trælse tider, hvor du blomstrer op igen, fordi din hud panikker og ikke har forstået endnu at den får hjælp. Men vær tålmodig og lad være med at panikke. Det er helt normalt.

Mange føler deres fedtede hud bliver bedre om sommeren, fordi de solbader, men det er faktisk en fejl. Om sommeren stiger D-vitamin niveauet i kroppen og det er det der gør det bedre. Solbader du uden solcreme på udtørrer du blot din hud og afhjælper derved ikke problemet, men giver din hud stress igen.

Ved længerevarende fedtet hud føles huden, som om den bliver tykkere og mere "svampet". Det er hudens forsvarsmekanisme der slår igennem. Den danner mere beskyttelses hornlag og hyperkeratose.


Gå udenom at:

 • Bruge produkter med alkohol, da det udtørrer huden.
 • Tag ikke sol uden en faktor 50.
 • Bruge svovlpasta og tandpasta.


Nogle piger føler en forbering i huden, når de kommer på P-piller, så det kunne være en hjælp.

Du skal ikke dræbe bakterierne på huden, men i stedet sørge for at de dumme bakterier ikke får bedre vækst forhold. På den måde gavner du de gode bakterier og får en bedre hud.  


Det du kan gøre er at:

 1. Have tålmodighed! En overbehandlet hud vender ikke med det samme. 3-6 måneder kan der gå før huden viser tegn til at være villig til at slippe kontrollen.
 2.  Der vil være op og nedture under oplæringenn af din hud. Den skal først forstå hvad der sker og at den nu får hjælp.
 3. Kig på din livsstil. Hvad spiser du, sover du nok, skifter du produkter hele tiden. 


Jeg har lavet et startersæt, som jeg står indefor kan hjælpe.


Jeg mener det perfekte plejeprogram til fedtet hud er:

 • Rens din hud med en Active Pureness Cleansing Milk   >> Se den her
 • Spray conditioner på vatrondel og fordel det i ansigtet. >> Se den her
 • Serum der dulmer, healer og er beroligende >> Se den her
 • Dagscreme der er bakteriehæmmende og matterende >> Se den her
 • Enzyme Peeling, som løsner skidt i porerne >> Se den her
 • Corrector, som er en spottreatment. Den smøres direkte på bumsen for at eliminere den hurtigere. >> Se den her
 • Maske, som matterer og hæmmer bakterierne i dine udbrud. >> Se den her

 • Hele pakken indeholder 7 fullsize produkter, hvor der kan være til op til 2-3 måneder forbrug i nogle af dem. Du kan længere nede læse mere om hvad hvert produkt gør for dig.

  Lidt om de forskellige produkter og hvorfor de hver især er så vigtige.

  Active Pureness Cleansing gel er en dybderensende gel der effektivt fjerner makeup, snavs og forurening uden at den udtørrer din hud. Den er talg regulerende og hjælper din hud med at mindske og forebygge udbrud og komme i balance. Den er sæbefri og har en eksfolierende formulering der er mild  på huden. Comfort Zone, Active Pureness, Cleansing Gel hjælper med anti inflammation, den hæmmer bakterierne, hjælper huden i balance og øger hudfornyelsen. Du skal bruge den, hvis du har tendens til fedtet, tilstoppet og forhornet hud.

   

  Active Pureness Toner giver effektiv beskyttelse til sart hud. Den styrker huden og hjælper den til at blive genopbygget og blive stærk. Den nærer huden i dybden. Den ødelagte barriere på din hud bliver genopbygget, så den bliver stærkere og porerne mindre. Comfort Zone, Active Pureness Toner indeholder blandt andet gluconolactone der aktivt hjælper med at reducere udbrud. En toner er et vigtigt redskab i dit pleje program, da den bruges til at transportere serum og creme endnu længere ned i huden, så det kan yde mere effektivt.


  Remedy Serum er en let formel der trænger hurtigt og dybt ind i huden. Den giver høj beskyttelse og hjælper med at reducere rødmen og den varme blussen huden kan have. Den hjælper huden med at øge forsvaret mod ydre faktorer, der stresser din hud. 

  Comfort Zone, Remedy, Serum styrker, reparere og beroliger huden. Den er rødmedæmpende og din huds barriere styrkes gradvist, så den bedre kan stå imod ydre faktorer.


  Active Pureness Fluid arbejder aktivt med at mattere din hud og styrke den. Den er bakteriehæmmende og holder huden under kontrol. Dine porer vil med tiden mindskes, så der kommer mindre talg og derved forhåbentlig mindre udbrud. Comfort Zone, Active Pureness Fluid er en oliefri creme der også giver masser af fugt til din hud. Den er let i konsistensen og trænger hurtigt ind i din hud.

   

  Active Pureness Maske er en lermaske der matterer din hud, mens den hæmmer bakterierne i dine udbrud. Ved brug af ler, som Kaolin, Bentonite, og grønt ler matteres huden, så du undgår det fedtede look man kan få, når man producerer meget talg. Den kan anvendes af alle hudtyper på nær den hyper sensitive. Comfort Zone, Active Pureness Maske virker både matterende og sammentrækkende på hudens porer. Den giver kontrol over T-Zonen og beroliger og dæmper inflammation i huden.

   

  Essential Enzymatic Peeling hjælper din hud med at bliver renset i bund, så din serum og creme får de bedste chancer for at arbejde meget mere effektivt og dybt. Det er en enzym formel. Den er uden små korn og er god til alle hudtyper. De små enzymer finder vej ind i porerne. Her løsner de talg og  snavs og skubber det ud. Derfor skal denne peeling sidde lidt længere på huden. Enzymerne skal have lidt ekstra tid til at trænge ind og løsne op. Enzymatic Peeling Cream forbedrer din huds tekstur og giver en sund glød i huden og en smuk ren hud. Har du længe bøvlet med mange hudorme, så er denne peeling nu din bedste ven.

   

  Active Pureness Corrector fungerer som en aktiv hjælp til acne og andre urenheder i løbet af dagen. Den bruges lokalt på spots eller allerede når du mærker en summen i huden, som om en bums er på vej. Den reducerer skrøbeligheden i huden og dæmper aktivt rødme. Den indeholder aktive ingredienser, som balancere talg produktionen, modvirker talgoxidering og dæmper inflammation. Comfort Zone, Active Pureness, Corrector kaldes en bumsedræber og er perfekt til at have med i tasken til hurtig hjælp når en spot kommer. Cremen anvendes på huden efter behov og især ved akutte situationer.

   

  Alt hvad der er skrevet i denne blog, omhandler de produkter jeg forhandler på www.hudplejeonline.dk.