Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone er et Italiensk hudpleje brand, som blev grundlagt i 1996. Du finder firmaet i byen Parma, som en del af Davines Group, som er ejet af familien Bollati.


Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder. De har en fantastisk have, hvor de henter mange af deres ingredienser til produkterne. Comfort Zone samarbejder løbende med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater på hudpleje.


Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. Deres formulerings filosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

Personligt er jeg vild med denne serie. Jeg elsker at folkene bag er 100% seriøse og tænker ud over alle grænser. Deres serier er individuelle og der er lagt meget arbejde i hver enkelt serie, så man ved nøjagtig hvad den gør. 

Comfort Zone har lavet forskellige linjer, så der er en serie til alle hudtyper. Dem vil jeg gå mere ind i herunder.


Essential produkter fra Comfort Zone

Essential produkter fra Comfort Zone er en serie der daglig giver din hud de bedste betingelser for en effektiv og dybdegående renserutine hver dag. Her finder du produkter de passer til alle hudtyper, så din hud er i sikre hænder. Essential serien fra Comfort Zone indeholder alt hvad hjertet begærer af effektive renseprodukter til din hud. Cleansing milk, toner, makeupfjerner og peelinger.


Essential serien fra Comfort Zone indeholder blandt andet ingredienser som:

BETAINE - Der er ekstrakt af sukkerroer. Denne ingrediens suger snavs til sig, fugter huden og stimulerer og forsvarer huden mod fri radikale. Denne ingrediens finder du i alle serien produkter.

NIACINAMID - Giver huden vitalitet og balance og samtidig beroliger den huden. Denne ingrediens er kun i toneren.

BROMELAIN - Er taget ud af ananas og er fantastisk til eksfoliering af huden. Denne ingrediens finder i peelingerne.

 
Essential serien fra Comfort Zone sørger for at din hud plejes og får masser af fugt, mens hudens naturlige barriere beskyttes. Med denne serie kommer du til, at få renset din hud optimalt og effektivt med de forskellige rens, toner og peelings.

Remedy produkter fra Comfort Zone

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især huden der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føles den hypersensitiv. Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Active Pureness serien fra Comfort Zone

Active Pureness serien fra Comfort Zone hjælper med, at få kontrol over den urene hud. Den hjælper huden med at regulere talg produktionen. Serien giver aktiv hjælp til at forebygge og udbedre fedtet hud og acne. Active Pureness serien fra Comfort Zone skal du bruge hvis du føler din hud er fedtet at røre ved, har store porer især i T-Zonen, hvis du har mange urenheder, comedoner og udbrud i forskellig grad.

Active Pureness serien fra Comfort Zone er en serie der er aktiv og du vil endelig føle at din hud får den hjælp den har brug for. Flere af produkterne indeholder forskellige syrer der aktivt vil hjælpe din hud i balance igen.

Hydramemory fra Comfort Zone

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver. og hudens fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.


Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Renight fra Comfort Zone

Comfort Zone Renight serien er en aktiv serie der henvender sig til moden eller for tidlig ældet hud. Din hud mangler ekstra næring og hjælp til regenerering. Comfort Zone Renight serie er en genopbyggende serie der bruges om natten. I løbet af dagen bruger din hud kræfter på at skulle beskytte sig selv mod ydre faktorer, hvor den om natten bruger alle sine kræfter på at regenerer og dertil har den brug for antioxidanter. 

Comfort Zone Renight serien reparerer din hud i dybden og forstærker hudens naturlige regenererende processer.

Du skal bruge denne serie, hvis din hud er:

 • Tynd, stram, skaller og er ru.
 • Skrøbelig og ofte sart.
 • Du får tidlige alderstegn.
 • Ser og føles ru og grov. Dine porer er meget hårdt sammentrukne. Din hud mangler elasticitet og mangel på smidighed.

Sublime Skin fra Comfort Zone

Sublime Skin serien fra Comfort Zone hjælper den modne hud. Serien er inspireret af tidens mest anvendte teknikker, filler og peelinger. Denne fantastiske serie består af flere spændende produkter der tilsammen vil korrigere alderstegn og forynge huden synligt. Sublime Skin serien fra Comfort Zone er skabt til hud der er inde i en hormonel ældning, som giver tørhed, elasticitetstab, rynker og udtynding. Hudens fundamentale støttepiller genopbygges ved hjælp af den innovative ARCHI-LIFT teknologi.

Sublime Skin serien fra Comfort Zone sørger for at

Vandreserver genopfyldes

Vandbindingen forbedres

Proteiner stimuleres og lipider beskyttes og udnyttes optimalt

Alle 3 ting, som huden har brug for, når den genetiske modenhed sætter ind.

Sacred Nature fra Comfort Zone

Sacred Nature er en økologisk og vegansk hudpleje serie der henvender sig til den miljøbevidste forbruger. Sacred Nature anvender planter fra deres egne flotte haver. Myrte Blade - Granatæble Skal - Hyldebær er nøje udvalgt til at være grundessensen i denne skønne økologiske serie og de er valgt ud fra kriterierne EFFEKTIVITET og BIODIVERSITET. Selve udvindingen af de aktive ingredienser er foretaget uden kemisk opløsningsmidler ved hjælp af en vandbaseret udvindingsmetode.

Sacred Nature ønsker at skabe regenerering og styrke til huden. Med disse tre grundelementer hjælpes huden med øget oxydering, svækket barriere styrkes og cellefornyelsen øges.


Sacred Nature er:

 • Dermatologisk testet på sensitiv hud.
 • Klinisk effekt bevist.
 • Vegansk.
 • Eco cert

Så sikkert at det passer til alle!

Sacred Nature bruger bæredygtigt emballage, som miljøbevidst design - 100% genanvendeligt.

Papæsken produktet leveres i er lavet af 100% genbrugspap. Etiketten er lavet af 100% genbrugspapir. Glas krukker og flasker og stål/tin låg. 

Sacred Nature donerer 1% af deres omsætning på denne serie til for the Planet, som genplanter skov og fremmer social udvikling i det etiopiske højland.


Skin Regimen fra Comfort Zone

Skin Regime serien fra Comfort Zone er et klinisk dokumenteret unisex brand der aktivt modvirker hudens accelererende ældning, som skyldes uhensigtsmæssige valg af livsstil og miljøfaktorer udefra. Serien henvender sig til aldersgruppen 20-55 år, hvis hud rammes af 80% ældning i denne alder.

Skin Regime serien fra Comfort Zone beskytter din hud mod stress den udsættes for fra blandt andet:

Psykisk stress - Forstyrret og for lidt søvn - Skærm stråling - Sukkerindtag - Stille siddende indeliv - Junkfood - forurening.

Skin Regime serien fra Comfort Zone giver dig en renere, sundere og stærkere hud - Længere!

Denne serie er en unisex serie der henvender sig til både mænd og kvinder. Mænd kan med fordel bruge serien hele livet, mens kvinder skal stoppe, når de kommer til menopausen, da huden da vil få brug for noget andet.

Skin Regime serien fra Comfort Zone serien er designet til at møde nutidens stressede hud der får nye behov. Du finder et godt udvalg af boostere og stærkt koncentrerede formler. Skin Regimen anbefaler et tretrinsregime til hudens sundhed og glød.

Rens - Korriger - BeskytSkin Regime serien fra Comfort Zone tænker meget over emballagen og derfor er al emballage fremstillet i co2- neutrale produktion. Det er genanvendelige emballager og de er lavet af green PE plast, som er en nedbrydelig polythylen fremstillet af sukkerør.

Skin Regime serien fra Comfort Zone er

Fri for silikoner, syntetisk duft, animalske derivater, mineralolie, kunstige farvestoffer, SLS og SLES. Velegnet til veganere. 

Klinisk dokumenteret effektivitet. Dermatologisk testet.

Lavet i Italien med vedvarende ressourcer. 

Genanvendelig CO2-kompenseret emballage. 

FSC-certificeret papir. 

100% naturlig aroma

Har du periodal dermatitis, rosacea osv så er denne serie ikke sagen.

-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Lift Eye Cream, 15 ml. - Opstrammende øjencreme, Øjencreme, Hudpleje, Mørke rander
355,00 kr.
319,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Gua Sha - Tools, Hudpleje, Massage
199,00 kr.
179,10 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Night Detox Mask, 50 ml. - Ansigtsmaske, Maske, Hudpleje, Detox, Genopbyggelse
565,00 kr.
508,50 kr.
-20%
Comfort Zone, Skin Regimen, 1,0 Tea Tree Booster, 25 ml. - Booster, Serum, Hudpleje, Uren hud, Acne
625,00 kr.
500,00 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, 1,5 Retinol Booster, 25 ml. - Serum, Hudpleje, Anti-ageing
665,00 kr.
598,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, 1,85 Hyaluronic Booster, 25 ml. - Serum, Booster, Hudpleje, Fugt, Hyaluronic Acid
645,00 kr.
580,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, 10,0 Tulsi Oil Booster, 25 ml. - Hudpleje, Booster, Serum
625,00 kr.
562,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Cleansing Cream, 150 ml. - Ansigtsrens, hudpleje, Rens til mænd og kvinder
209,00 kr.
188,10 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Enzymatic Powder Peel, 55 gram - Hudpleje, peeling, enzym peeling
325,00 kr.
292,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Gluco-Lacto Peel, 50 ml. - Hudpleje, Peeling, Glucolsyre
495,00 kr.
445,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Hand Cream, 75 ml. - Håndcreme, Eksem hud, Hudpleje, Tørre hænder
165,00 kr.
148,50 kr.
-20%
Få tilbage
Comfort Zone, Skin Regimen, Lip Balm, 12 ml. - Hudpleje, Læbepleje, Læbebalsam, Tørre læber
165,00 kr.
132,00 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Microalgae Essence, 100 ml. - Hudpleje, tonic, Conditioner, Toner
409,00 kr.
368,10 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Polypeptide Rich Cream, 50 ml. - Hudpleje, Creme, Rig creme, Dagscreme, Natcreme
529,00 kr.
476,10 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Shaving Foam, 200 ml. - Hudpleje, Mænd, Barberskum
199,00 kr.
179,10 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Urban Shield SPF30, 40 ml. - Solfaktor, SPF, Hudpleje, Parfumefri
355,00 kr.
319,50 kr.
-10%
Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream, 50 ml. Hudpleje, Dagscreme, Ansigtscreme, Creme
565,00 kr.
508,50 kr.

Sun Soul fra Comfort Zone

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 


Comfort Zone, Sun Soul serien er vandafvisende og din hud bliver ikke hvid, når du hopper i poolen. Cremerne absorberes hurtigt af huden og den efterlades plejet og dejlig blød. I serien er der aktive ingredienser der går dybt i huden og plejer og du finder blandt andet 

 • Arganolie - Som reparerer, nærer og fugter huden.
 • Biomimetisk DNA defence peptid -  (Korrigerer skader forårsaget af UV-stråler)
 • ACEROLA kirsebær med højt indhold af C-vitamin
 • Antioxidant Ecocert certificeret PHYSALIS ANGULATA antiinflammatorisk ekstrakt.

Water Soul fra Comfort Zone

Water Soul serien er lavet med omtanke på miljøet! Solcreme kan nedbryde havets koraller, så hvis du opholder i vandet, surfer, dykker osv. er det vigtigt at tænke på. 4.000 til 6.000 ton solfiltre vaskes årligt af ude i havet på verdensplan. Ophobning af disse svært nedbrydelige substanser, herunder de fysiske filtre, forstyrrer havenes økosystemer. Næsten 30% af klodens koralrev er gået tabt inden for de sidste 30 år! Dette skyldes mange faktorer og solfiltre er blot en ud af mange, MEN også en ting vi alle nemt kan ændre på ved at vælge den rigtige solbeskyttelse. 


At undgå de kemiske filtre oxybenzone, octocrylene, octinoxate i solcreme er vigtigt, da disse dræber de mikroorganismer korallerne er afhængige af, for at kunne overleve. De fysisk filtre titanium dioxid og zink oxid, er desværre ikke en løsning, da de ophobes i selve korallerne og øger den negative påvirkning. De fysiske filtre er desuden ikke vandfaste og kræver ingredienser der er svært bio-nedbrydelige, for at blive det. 

Comfort Zone har derfor her set hele vejen rundt om problematikken og skabt en bæredygtig solcreme der er koralvenlig, hudvenlig og miljøvenligt emballeret under CO2 neutral produktion. At cremen samtidig har maksimal vandafvisende effekt er både en fordel for brugeren og havmiljøet, da det giver mindst mulig afvaskning fra huden!

Water Soul serien er uden solfilte der vurderes skadelige for koralrevene og flaskerne den kommer i er lavet af 100% genbrugsplast.

Tranquillity fra Comfort Zone

Tranquillity serien er et beroligende og holistisk pleje program til kroppen der kommer fra Comfort Zone. Firmaet bag Comfort Zone ligger i Italien og har deres egen oase, hvor de yder meget for at være miljø bevidste. Tranquillity serien er sammensat af raffinerede essentielle olier der er specielt udvalgt på grund af deres anti-strees egenskaber. Du får en unik og eksklusiv duftblanding der giver dig en oplevelse af velvære i krop og sjæl. Essentielle olier bruges fra blandt andet rosentræ, cedertræ, rosa palme, appelsen, rose og vanilje.

Tranquillity serien's aromatiske noter går igen i alle serien produkter. Du kan ikke andet end at føle velvære og ro, når du bader i denne fantastiske duft.